català No té preu español No té preu
  • Perquè gaudir de la Costa Brava notepreu
  • Perquè gaudir de Girona notepreu
  • Perquè gaudir dels Pirineus notepreu
Rep els nostres plans
al teu emailEls millors plans per fí a Girona - Activitats a Girona


NOTEPREU treballa per aconseguir les millors ofertes que pots trobar als Pirineus, a Girona i a la Costa Brava perquè puguis gaudir d'uns grans descomptes amb els teus amics, amb la teva parella o sol.

Publiquem ofertes, activitats diàries que podràs comprar amb un temps màxim de 24h a 48h, i tens 6 mesos per a consumir-ho.

és fàcil, segur i sobretot és el lloc on trobaràs els millors descomptes, i els millors serveis i activitats de qualitat.

Registra't gratis, i aprofita't-en!Com funciona?

 

 

 

1. Escull el teu pla. Pots comprar-ne tants com necessitis o regalar-los.
2. Complementa el teu pla amb tots els extres que vulguis.
3. Sinó estàs registrat, fes-ho.
És gratuit i molt senzill, no necessitem les teves dades bancàries.
4. Pots pagar amb tarja de crèdit o PayPal.
5. Un cop s'acabi la promoció podràs entrar al teu compte i imprimir els bons.
6. Omple el teu temps lliure!

 


 

Com comprar?

 


 

Qui Som?

 

Visió:

 

Som l’empresa de publicitat on-line amb el nou model de negoci “compres en grup”, especialitzada en oferir ofertes d’oci, aventura, bellesa, restauració, Spa, cultura, gastronomia, allotjament, dins el ventall de possibilitats que ofereix la província de Girona amb el seu atractiu turístic Pirineus – Costa Brava. Volem ser el referent local, en un entorn global. Desprès d’aquesta primera etapa, entrarem en una fase d’expansió, aconseguint una xarxa europea d’ ofertes d’interès pels nostres clients.

 

Missió:

 

Posar en contacte usuaris de les xarxes socials (usuaris) amb la millor oferta existent (partners/negocis), aconseguint els millors descomptes possibles amb la millor qualitat.

 

Tot això es farà publicant a la web NOTEPREU.CAT unes 6 ofertes diàries, amb un  consum mínim establert i una caducitat de l’oferta de compra de entre 24 i 48 hores, amb l’objectiu que els usuaris promoguin la compra i la prescriguin a tots els seus coneguts per assolir els mínim, i amb certa urgència.

 

El nostra lema “Gaudir de La Costa Brava, els Pirineus i les Comarques Gironines, no té preu!”

 

Valors:

 

Confiança, empenta, il·lusió, treball dirigit als objectius, garantia en la innovació, eficiència, qualitat de servei, flexibilitat i capacitat de resposta, entusiasme, i responsabilitat.
Rep els nostres plans
al teu email


Notepreu a les xarxes socials
No té preu al Facebook    No té preu al Twitter    No té preu al Youtube
©2011 Notepreu - Notepreu és una web de compres en grup amb increïbles descomptes on trobaràs els millors plans de Girona, els Pirineus i la Costa Brava. Les millors ofertes online a Girona, les millors ofertes d'Oci Girona, Pirineus i Costa Brava, tot online!